Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS ОСНОВНИ ЃУБРИВА pH Perfect Connoisseur Bloom A+B 5L - минерално ѓубриво за цветaње

pH Perfect Connoisseur Bloom A+B 5L - минерално ѓубриво за цветaње

Цена: 8,720.00ден
 • Код:
  397
 • Тежина:
  9.000 кг

 

pH Perfect Connoisseur Bloom A&B - од два дела, ултра премиум продукт за фазата на цветање. Содржи разнообразен спектар од елементи и аминокиселини за клеточниот метаболизам, што го менува природниот циклус на раст на келточно ниво, забрзувајќи го растот и цветањето.

Исто така е хипер-хелатирам за максимална апсорција на вода и хранливи материи. Покрај тоа, Advanced Nutriens хелатира голем процент од микрочестичките на хранливите материи што се користат во pH Perfect Connoisseur, за побрзо цветање на вашите растенија!

Последно, но не и најмалку важно, со цел да се зголеми метаболизмот на цветање и добивање на цветање до највисоко ниво, развиена е патентирана комбинација на кофактори за раст, со цел активирање и контрола на овие елементи. Овие кофактори вклучуваат аминокиселини кои се важни за формирањето на протеини, што пак го промовираат клеточниот метаболизам и другите процеси на раст. Покрај тоа, другите комерцијално кофактори создаваат големи промени во начинот на кој функционираат растенијата во текот на фазата на раст.

 

 • Добивате повеќе арома, вкус и боја, што значи позадоволни и лојални клиенти!
 • Главна работа? Добивате поголема заработка од приносот
 • Повеќе пупки
 • Порано цветање
 • Поголеми и погусти цветови
 • Повеќе етерични масла
 • Посилна арома
 • Подобар вкус
 • Поубави цветови
 • Повисока пазарна цена на цветот

 

Во границите на pH апсорцијата 1-10 значи дека се постигнува најголемата можна апсорција на хранливи материи во текот на целиот живот на вашето растение.

Што претставуваат основните ѓубрива?

Растенијата имаат потреба од многу различни фактори за да растат: светлина, воздух, вода и храна. Кога станува збор за подхранување, исто како и луѓето, растенијата имаат потреба од "балансирана диета". Ова подразбура правилно балансирано ѓубриво, кое ги содржи сите основни елементи за раст, кои претставуваат цврста основа за здрав раст на растенијата. Секакви видови на стимулатори може да се додадат во циклусот на одгледувањето, но основните хранливи елементи се градливите елементи за здрави растенија.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
pH Perfect Connoisseur Bloom A+B 5L - минерално ѓубриво за цветaње

Апликација: измешајте добро! Се користи за фазата на цветање (од првата до шестата недела). Се започнува со 3ml/L од секој дел, и постепено се достигнува до 4-5ml/L

pH Perfect Connoisseur е создаден за да се користи во сите средини за одгледување, хидропонски системи, аеропонски системи, почвено одлгдеување, NFT системи. Растворете од делот А и измешајте, потоа додатете го дел Б и повторно измешајте.

Нови продукти