Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома КОНТРОЛЕРИ CO2 КОНТРОЛЕРИ VDL CO2 Controller - дигитален СО2 контролер

VDL CO2 Controller - дигитален СО2 контролер

Цена: 0.00ден
  • Код:
    3793
  • Тежина:
    1.300 кг

Дигитален контролер на CO₂ е лесен за користење контролер за мерење и одржување на нивоата на CO₂ во вашата стаклена градина или просторија за одгледување: голем дигитален LCD екран за ppm во реално време, ден, час, минута, нивоа на аларм итн. Овој екран е поделен на зони, што го олеснува и побрзо наоѓањето на отчитувањата на параметрите.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Можете да ги изберете саканите нивоа на CO₂ што ги сакате во собата
Зона: хистереза ​​или мртва зона
Има надворешна сонда (ppm), со кабел од 4,5 m и светлосен сензор што престанува да работи ноќе (не е потребно). Има осигурувач кој го штити контролорот.

Можете да ги менувате сондите за прецизност како на првиот ден.

 

 

Функции на контролорот CO2
мин / максимум (неделно)
Прикажете ги параметрите во реално време
автоматска калибрација
Зголемување/намалување на CO₂
Сензор за детектор на светлина (фотоќелија): ден / ноќ
Програмирачки посакувани нивоа на CO2
програмабилен аларм
Овој контролер може да се користи во два режима: режим на растенија и режим на луѓе.

 

Карактеристики на дигиталниот контролер на CO₂

Опсег на мерење од 0 до 5000 ppm
Резолуција 1 ppm (0-1000), 5 ppm (1000-2000) 10 ppm (> 2000)
Точност 5% (<3000ppm), 7% (> 3000ppm)
LCD екран 47x104mm
Димензии (cm) 15,8 x 10,6 x 5 cm
димензии на сензорот 12,4 x 3,6 x 2,3 cm
Работни услови 0 до 50ºC / 5 до 95% RH

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови