Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ Nirvana 1L - органски стимулатор за фаза на цветање

Nirvana 1L - органски стимулатор за фаза на цветање

Цена: 2,980.00ден
 • Код:
  390
 • Тежина:
  1.150 кг

Nirvana е 100% органски био стимулатор за фазата цвет-плод! Содржи екстракти од сите потребни аминокиселини, растителни додатоци и хормони. Го подобрува процесот на метаболизам и размената на супстанциите. Плодовите ќе бидат поголеми, а квалитетот ќе биде на највисоко ниво.

Nirvana содржи фолна киселина – еден природен-органски и многу ефикасен хелатор. Содржи исто така хром за подпомагање на вашите растенија во производството на етерични масла.

Што ќе направи Nirvana за вашето растение?

 • Тој ќе го подобри вашиот принос, независно дали одгледувате со вештачки или природни методи. Еден од начините за постиганување на тоа е создавањето на многу места нови пупки, мали цветчиња и ќе помогне во нивното побрзо и побујно расцутување на повеќе места на гранките. Во случај, на пример кога во основата имате 6 разгранети гранки , со Nirvana можете да очекувате зголемен број на нови гранчиња уште во самиот почеток на формирањето на цветови.
 • Nirvana исто така дозволува на културите да растат поздрави и појаки, со помалку случаеви на штетици и болести.
 • Nirvana го подобрува квалитетот на одгледаните култури, особено кај производителите, кои што користат вештачки методи и кои вообичаено не користат многу природни производи.
 • Nirvana ги снабдува растенијата со многу основни состојки како есенцијални масла кои се должат на вкусот и аромата на вашите растенија.
 • Nirvana подпомага одлично да  се развива цветот, кога го отвара полниот генетски потенцијал на растението.
 • Nirvana делува како био-катализатор, кој што дозволува користење на дадени хемиски реакции да се одвива со невообичаено брзо темпо, што значи дека вашатето растение може да ги извршува своите функции за помалку време, без стрес и без никакви проблеми.
 • Nirvana помага да се користи со една поопширна и со повеќе грановидна структура во основата. Кога растат под вештачко осветлување, интензитетот на светлината многу брзо се намалува со растојанието. 
 • Вашето растение ќе може да постигне повеќе за еден 24-часовен период, затоа што "работи" со зголемено темпо на метаболизам со кој се врши поголема размена на потребни супстанции од која се добива бојна и здрава билка-растение. Да речеме дека вашето растение расте од почеток па до својот крај за 60 дена, со Nirvana ќе добиете растение кое ги извршуваат своите функции како да пораснале за значително подолг период.
 • Ќе добиете едно подобро расцветано и бујно растение независно која сорта ја одгледувате, но Nirvana е особено ефективен производ да помогне да се постигне посветла виолетова боја.
 • Ќе одгледате растенија со поизразен вкус и арома. Производители, кои што користат вештачки нутриенти со години се цел кои ја одгледуваат истото растение, ќе забележат мала разлика во вкусот и квалитетот на културата во моментот кога ќе додадат Nirvana. Исто така, добивате зголемени полифеноли и естри (исклучително корисни предмети), кои што ја зголемуваат аромата и вкусот на вашето растение.
 • Nirvana дејствува во симбиоза со кориснте бактерии во кореновата зона и кореновиот развој.
 • Некои од состојките на Nirvana обезбедуваат ретки цветови и плодови со ретки соединенија, кои ја зголемуваат нивната големина и квалитет. 

 

Стимулаторите за раст и цветање осигуруваат дополнителна доза од корисни соединенија и микроелементи кон основната храна (основното ѓубриво). Тие се важен дел од една програма за исхрана, бидејќи ја надополнуваат и благодарение на тоа се добиваат одлични резултати.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Nirvana 1L - органски стимулатор за фаза на цветање

Употреба: 2ml/L вода од 3 до 6-та недела од фазата на цветање.

Nirvana може да се додаде како фолијарен спреј или кон вашиот план за подхранување како екстра додаток. На пример, производителите кои користат во аеропонски методи ќе ја користат Nirvana како спреј за лисјата. 
Во случај, ако сакате работите да ви бидат едноставни, едно квалитетно основно ѓубриво, еден квалитетен стимулатор на кореновата зона, заедно со Nirvana ќе ве одведат многу, многу далеку.  
Можеби ќе треба да купите десет додатоци од различни производители за да ги добиете резултатите што може да ги имате со едно ставање/полевање на Nirvana!