Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ Overdrive 1L - стимулатор за крај од фазата цветање

Overdrive 1L - стимулатор за крај од фазата цветање

Цена: 2,600.00ден
 • Код:
  389
 • Тежина:
  1.150 кг

Overdrive е интезивен, сложен микс од извори на фосфор и калиум. Overdrive е создаден за да генерира дополнителна тежина и обем и да произведе висококвалитетен плод-цвет со голема количина на масло. Неговата примена е исклучително важна во неделите на цветањето. 100% загарантиран ефект!

 

Заедно, комбинацијата на состојки вклучени во Overdrive на вашите растенија им обезбедува:

 • Зголемен внес на хранливи материи и зголемена фотосинтеза и енергија
 • Зголемена експанзија и репликација на клетките во поголеми цветови
 • Зголемување на создавањето на внатрешни цветни структури и соединенија за да се зголеми вкусот, мирисот со тоа и пазарната вредност е поголема
 • Зголемена отпорност на суша, топлина, стрес, болести, пестициди и осиромашување во завршна фаза
 • Потенцијално големи зголемувања на телесната тежина и големината на културата во текот на последниот период на раст на цветот
 • Како што можете да видите, употребата на Overdrive е многу повеќе разумен и економичен пристап отколку што повеќето производители го користат (тие само го ставаат истиот засилувач на цветните растенија од првата недела до денот на подигање).
 • Претпоставката дека дополнителната доза на ПК е онаа што им е потребна на растенијата во текот на фазата на цветни, е апсурдна како идејата дека во последните неколку недели од цветањето не е ништо повеќе од играта на чекање и трошење нерви и не постои начин да се има значителен зголемување на големината, тежината и квалитетот.
 • Двете идеи сега се побиваат. Со користење на Overdrive, вие овозможувате вашите растенија да го постигнат она што претходно се сметало за невозможно на крајот на фазата на цветањето.
 • Некои производители на најразлични култури го направија Overdrive особено корисен во следните ситуации:

- Кога растенијата се борат порано за време на цветањето да изнудат поголеми и поквалитетни цветови т.е плодови и мора да се израмни со брзиот раст и големите реколти

- При некои видови на кои што традиционално не произведуваат големи флорални кластери, тука најмногу се приметува моќта на самиот стимулатор добивајки погусти и побујни плодови цветови

- Кога производителите ќе сфатат т.е научат дека Overdrive, прави чуда ќе им стане постојан стимулатор кој навистина е квалитетен и незаменлив.

- Во секоја од овие ситуации, треба Overdrive и да го користите на било кој хидропоничен или почвен систем, давајќи ви наградувачки крај на сезоната на цветање за секоја минута и секој напор, што го заслужуваат вашите растенија.

- До 23% зголемување на телесната тежина и принос во последните фази од животниот циклус

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Overdrive 1L - стимулатор за крај од фазата цветање

Начин на користење: Користете 2 ml/L за време на 5-та и 6-та недела или за време на последните 2 недели од фазата на цветање.

 

Overdrive е специјално дизајниран за употреба со сите видови на хидропониски медиуми, тресет мов, кокосoви влакна од кокос и други медиуми. Наменет е за употреба со сите хидропонични и континуирани течни системи за одгледување (наводнување капка по капка и емитери, NFT, напојување и сушење).

 

Нови продукти