Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ Bud Ignitor 1L - стимулатор за почетната фаза на цветање

Bud Ignitor 1L - стимулатор за почетната фаза на цветање

Цена: 5,700.00ден
  • Код:
    388
  • Тежина:
    1.150 кг

Bud Ignitor е специјална патентирана формула со перфектно избалансирани компоненти за ефективен раст и перфектно балансирани компоненти за ефектен раст на пупките од цветовите и цветовите! Користете го Bud Ignitor во првите две недели од цветањето. Обезбедува количества во форма на калиум карбонат, калиум фосфат, калиум сулфат.

 

Како резултат на користењето ќе ги зголеми бројот на цветови и пупки до 30-55%. Може да се добие растение од горе до долу згуснато со цветови и пупки! Затоа, импресивните резултати се веднаш приметливи! Bud Ignitor е специјално развиен за да добиете повеќе цветови во пократко време. Bud Ignitor ќе помогне да се создадат повеќе цветови и ќе предизвикаат побрзо цветање на вашите висококвалитетни растенија, што ќе доведе до поголемо производство. Тоа дури ќе го намали времето на берба како целина, така што ќе можете да произведувате од половина до една дополнителна жетва годишно.

Кога растенијата преминуваат од вегетативен раст до цветната фаза, тие се подложни на огромна промена.  Користење на одредени екстракти од кафеави алги, количината на хранливи материи и патентираните кофактори во Bud Ignitor ќе го засилат цветањето на вашите цветови, така што ќе се забележи побрзо цветање и поголем цвет. 
 

Што може да очекувате од Bud Ignitor? Поголемо производство на етерични масла. Поголема, полесна продудуктивност. Оптималните нивоа на чист фосфор и калиум, се со цел добивање на поголеми цветовии на побрз начин. Дополнителнo од ½ до 1 реколта за година. Како што може да забележите, Bud Ignitor е еден од нашите попрости и пофокусирани производи. Несомнено, она што недостасува во сложеноста е неутрализирано со имплементација. Ви гарантира профитабилен и поголем број. 

 

Стимулаторите за раст и цветање осигуруваат дополнителна доза од корисни соединенија и микроелементи кон основната храна (основното ѓубриво). Тие се важен дел од една програма за исхрана, бидејќи ја надополнуваат и благодарение на тоа се добиваат одлични резултати.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Bud Ignitor  1L - стимулатор за почетната фаза на цветање

Апликација: 2ml/L од хранливот раствор во текот на првите две недели од цветањето.

 

Bud Ignitor е специјално дизајниран да се користи за сите хидропоника, тресет мов, кокосови влакна и ѓубрива од почва. Се користи со некои или со сите хидропонски, воздушни и системи за наводнување, NFT, системи за наводнување и одводнување и системи за течна храна или за капка по капка.  

 

Нови продукти