Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ Big Bud 1L - стимулатор за тежината и обемот на цветовите

Big Bud 1L - стимулатор за тежината и обемот на цветовите

Цена: 2,800.00ден
 • Код:
  386
 • Тежина:
  1.150 кг

Big Bud е производ за кој што со сигурност може да се каже дека нема сличен на него, со единствената формула, патентирана од најголемите ботаничари во оваа гранка. Многубројните студии покажаа дека користењето на Big Bud дава резултати, кои се водечки или пак најквалитетни во споредба со ѓубривата на другите производители.

Причината за ова е специфичната формула со додавање на аминокиселини и избалансиран сооднос на фосфор, калиум и магнезиум. Big Bud драстично ги зголемува размерот, обемот и тежината на цветот и го прави пополн и пораскошен. Аскорбинската киселина, и сите 20 L-form аминокиселини, калциум и фосфор кои се наоѓаат во оптимален сооднос во Big Bud, кој што преставува лесен за користење и помага за течност и подобрување на течностите т.е количеството на хранливи материи да е во идеален соодност, а пак тоа е заслуга на која што се должи на одлично направениот производ од нашите АН научници.

 

Ете со што се гарантира кога се користи, Big Bud®:

 • Повеќе цветови
 • Повеќе отпорни цвеќиња
 • Поголеми, тешки и густи цветови
 • Формула за подготовка на течност за полесно мешање и апсорпција
 • Цветови со повеќе есенцијални масла, подобра арома, терпеноиди, феноли и други силни фактори на здравје
 • Значително зголемување на густината на целиот принос и зголемена пазарната цена.
 • Поголем и погуст цвет
 • Повеќе етерични масла
 • Подобри ароми и вкус
 • Поатрактивни цветови
 • Повисока пазарна цена за цветот и плодовите
 • Поголема берба и добивка на приносот
 • Поголема продукција за време на последните недели од фаза на цветање.

 

Стимулаторите за раст и цветање осигуруваат дополнителна доза од корисни соединенија и микроелементи кон основната храна (основното ѓубриво). Тие се важен дел од една програма за исхрана, бидејќи ја надополнуваат и благодарение на тоа се добиваат одлични резултати.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Big Bud 1L - стимулатор за тежината и обемот на цветовите

Апликација: 2ml/L, за повеќе од 2 до 4-та недела од цветањето.

Гарантирана анализа: P2O5: 1,0%, K2O: 3%, Mg:0,7% Дополнителни состојки: L-Alanine: 0,3% L-Methionine: 0,2% L-Phenylalanine: 0,6% L-Cysteine: 0,6% L-Proline: 0,7% L-Glutamic: 0,4% L-Serine: 0,4% L-Глицин: 0,7% L-Threonine: 0,3% L-Histidine: 0,4% L-Tryptophan: 0,7% L-Isoleucine: 0,9% L-Tyrosine: 1,3% L-arginine: 0,8% L-Aspartic Acid: 0,4%

 

Нови продукти