Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА PLAGRON СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Green Sensation 250 ml - стимулатор на цветање

Green Sensation 250 ml - стимулатор на цветање

Цена: 3,070.00ден
  • Код:
    383
  • Тежина:
    0.318 кг

Овој производ на Plagron, е специјално разработен за последните 4 седмици од фазата на цветање.

 

Прецизната селекција од состојки, му ги обезбедува на растението сите неопходни материи во оптимално количество, потребни за едно обилно цветање. Користењето придонесува густина и подобар вкус. Green Sensation е природен бустер со моќно дејство. Го зголемува производството на сахариди, дава отпорност на клеточната структура, го стимулира имунолошкиот систем на растенијата против заболувања и стрес.

Неговата употреба води до зголемување на приносот и намалување на влијанието на различни негативни надворешни влијанија. Одличен избор за почетници.

Стимулансите за раст и цветaње обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.
 

Плагон се високо квалитетни хранливи материи и додатоци. Плагон нуди целосен опсег на течности за био-производителот.

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Green Sensation 250 ml  - стимулатор на цветање

Дозирање:

Рсзтворете 1мл. во 1л. вода (1-1000). Додајте заедно со основните ѓубрива при секое поливање. Започнете од 4-та семица пред бербата. Прво растворете Green Sensation со топла вода, потоа додајте кон коктелот од основни ѓубрива.

Состав:

калиумов фосфат,калиумов хидроксид,фосфорна киселина,фосфорен пентаоксид

Расклати го добро пред употреба!

Нови продукти