Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КЛОНИРАЊЕ/ВКОРЕНУВАЊЕ СРЕДИНИ ЗА 'РТЕЊЕ/КЛОНИРАЊЕ Grodan/Cultilene TRAY 150 - Тава со 150 блокчиња

Grodan/Cultilene TRAY 150 - Тава со 150 блокчиња

Цена: 670.00ден
  • Код:
    33
  • Тежина:
    0.500 кг

Grodan rockwool нуди професионално одгледување, како што се целосна контрола врз потребите на растенијата, максимален принос и лесна интеграција на оваа компонента во средината за растење.

Grodan rockwool им нуди на растенија постојани и совршени пропорции на вода и воздух. Стаклената волна добро ја задржува влагата, притоа осигурува доволно воздух за коренот. Практична тава што им овозможува одличен старт на растенијата!

Коцките стаклена волна може да се пресадат дирекно во супстратот или во системот за одгледување. Одгледувањето на растенија со Grodan е лесно. Блоковите се дизајнирани да одговараат еден на друг.

Димензии: висина на 4cm коцката/ дијаметар на коцката- 2,5cm

 

Содржина:

-150 блокчиња
- Пластична тава

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Grodan/Cultilene TRAY 150 - Тава со 150 блокчиња

Нови продукти