Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА PLAGRON ОСНОВНИ ЃУБРИВА Terra Bloom 1L - минерално ѓубриво за фаза цветање

Terra Bloom 1L - минерално ѓубриво за фаза цветање

Цена: 810.00ден
 • Код:
  381
 • Тежина:
  1.000 кг

Terra Bloom е висококонцентрирано, течно, био-минерално, основно ѓубриво, кое се користи во фазата на цветање.

 

Специјално дизајнирани за одгледување во земја и почва. Развојот на Terra Bloom е резултат на долгогодишното искуство на Plagron во производството на мешани ѓубрива. Terra Bloom ја стимулира природната рамнотежа на почвата и е причина за изобилство на цветови. Terra Bloom може да се користи на било кој тип на почва. Plagron ве советува да ги користите другите TERRA Concept производи за најдобри резултати.

 • Plagron - професионални квалитетни производи за професионални резултати!
 • Terra Bloom - се, од која на растението му треба во фазата на цветањето
 • Поддржува раст и развој на процветани растенија
 • Дизајниран да биде веднаш апсорбиран
 • Може да се користи и како спреј
 • Совршен за употреба со целиот спектар  на додатоци и засилувачи на Plagron

Без разлика дали одгледувате во почва, кокос или хидро, ние често земаме здрави хранливи состојки здраво за готово, а најмногу се фокусираме на производи како што се PK стимуланси, засилувачи и додатоци. Но, основната хранлива материја е основата што ја бара вашето растение во раните фази од својот живот - па затоа веројатно заслужува поголемо внимание отколку што ние му даваме.

Што се основните ѓубрива?

На растенијата им треба многу различни работи за да растат: светлина, воздух, вода и храна. Кога станува збор за исхраната, исто како и луѓето, на растенијата им треба „урамнотежена диета“. Ова подразбира правилно избалансирано ѓубриво што ги содржи сите основни елементи за раст, познати како основни ѓубрива, кои претставуваат цврста основа за здрав раст на растенијата. Сите видови стимуланси можат да се додадат во циклусот на растење, но вашите основни хранливи материи се градежните елементи за здрави здрави растенија.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Terra Bloom 1L - минерално ѓубриво за фаза цветање

Дозирање: 

Ставете 5мл. Terra Bloom на секој 1л. вода, за да го добиете посакуваниот раствор.(1:200).

Користете го секој пат кога ќе ги поливате вашите растенија

N-P-K вредности: 2-2-4

Расклатете го пред употреба!