Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА PLAGRON ОСНОВНИ ЃУБРИВА Terra Grow 1L - минерално ѓубриво за растење

Terra Grow 1L - минерално ѓубриво за растење

Цена: 810.00ден
 • Код:
  374
 • Тежина:
  1.150 кг

Terra Grow е висококонцентрирано, течно, биоминерално, основно ѓубриво, се користи во фазата на растење.

 

Специјално создадено за одгледување во почва. Основата за Terra Grow е добиена како резултат од долгогодишното искуство на Plagron во разработка на помешани ѓубрива. Го симулира здравото и забрзано образување на листот и кореновиот систем. Може да се примени за секој вид почва. Plagron ве советува да ги користите и другите производи од серијата TERRA Concept за уште подобри резултати.

 • Plagron - призводи со професионален квалитет за професионални резултати!

 • Terra Grow - се, од што растението има потреба во вегетативната фаза

 • Потпомага растење на процветани растенија

 • Проектиран за да биде брзо апсорбирачки

 • Може да се користи како спреј

 • Перфектен за употреба со целата гама додатоци и бустери на Plagron

Без разлика дали одгледувате во почва, кокос или хидро, ние често земаме здрави хранливи состојки здраво за готово, а најмногу се фокусираме на производи како што се PK стимуланси, засилувачи и додатоци. Но, основната хранлива материја е основата што ја бара вашето растение во раните фази од својот живот - па затоа веројатно заслужува поголемо внимание отколку што ние му даваме.

Што се основните ѓубрива?

На растенијата им треба многу различни работи за да растат: светлина, воздух, вода и храна. Кога станува збор за исхраната, исто како и луѓето, на растенијата им треба „урамнотежена диета“. Ова подразбира правилно избалансирано ѓубриво што ги содржи сите основни елементи за раст, познати како основни ѓубрива, кои претставуваат цврста основа за здрав раст на растенијата. Сите видови стимуланси можат да се додадат во циклусот на растење, но вашите основни хранливи материи се градежните елементи за здрави здрави растенија.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Terra Grow 1L - минерално ѓубриво за растење

Дозирање: 

Додајте 5мл. Terra Grow на секој 1л. вода, за да го добиете потребниот раствор (1:200).

Користете секој пат кога ги поливате вашите растенија.

N-P-K вредност:3-1-3

Расклатете го добро пред употреба!

Нови продукти