Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома САКСИИ ТЕКСТИЛНИ САКСИИ TexPot 15L Бела - Геотекстилна саксија

TexPot 15L Бела - Геотекстилна саксија

Цена: 210.00ден
  • Код:
    365
  • Тежина:
    0.100 кг

Изработени од полипропиленски геотекстил што може да се рециклира, саксиите TEXPOT го подобруваат снабдувањето со кислород до корените и обезбедуваат оптимално одводнување на вишокот вода од подлогата.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.