Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Superthrive 3.8L - витамини

-20%
Цена: 24,350.00ден
Ценовник: 30,440.00ден
Попуст: 6,090.00ден (20.01%)
 • Код:
  3513
 • Тежина:
  0.000 кг

Superthrive е витамински-хормонски препарат, компатибилен со сите програми на ѓубрива.


Можете да користите SUPERthrive во најразлични средини на одгледување! Тој е силно концентриран производ, нетоксичен и одговара за секаков тип растенија. Подеднакво одговара за хидро-одгледување, поливање и листно прскање. SUPERthrive® го максимизира потенцијалот на растенијата, потребен за брза изградба на силен коренов систем и го намалувава стресот при пресадување.

При поливање, SUPERthrive® ја полни почвата и ги потикнува природните градивни елементи, кои самите растенија ги произведуваат при оптимални услови.Од 1939 г. досега, SUPERthrive® останува еден од основните производи на пазарот, кој го потикнува така важниот хемиски баланс, ги зголемува приносите, го стимулира имуниот систем на растенијата и гарантира безбедно пресадување на дрва од секаква големина.


Општи инструкции за употреба:

 • Нанесете го самостојно или како дел од програмата на ѓубрива 
 • Употребувајте го мешаниот раствор (вода со ѓубрива + superthrive) или самостојно или растворен во вода уште истиот ден!
 • Не ги поливајте растенијата 24 часа после примената на овој производ!

Општи совети за поддршка:


- Неделна / Месечна употреба: поливање со раствор 0.2ml/L (1ml/5L)
- Секојдневна поддршка: прскајте со 0.01ml/L (1ml/100L)
- Собни растенија/цвеќе: прскање/поливање 1ml на 4L вода 
- За оживување на стебла и дрва: еднократно 1ml/L
- За градини: додајте во размер на 1 капка на 3L вода.
- За хидропоника, 2ml/1L секој пат, кога ја менувате или додавате нова вода во хранливиот раствор.
- Може да се примени и како листно прскање за енергични корени, здрави растенија и обилно цветање! - Видете ја етикетата на производот за конкретни инструкции.

За поспецифични примени, разгледајте дополнителна информација подолу.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Superthrive 3.8L - витамини

Пресадување:

Дрва
- Полејте со раствор од 5ml на 4L вода.
Растенија
-Полејте со раствор од 5ml на 4L вода пред и по расадување.
Озеленување/Полски култури:
- Ливади/тревници: прскање с 1ml на 4L вода .
- Дрва: прскање со 1ml на 4L вода. Не заборавајте да прскате од двете страни на лисјата.
- Цвеќе: прскање со 1ml на 4L вода.

Спортски игралишта:
- прскање со 1ml на 4L вода. 

Оранжерии(зеленчуци, цвеќе и др.):
- Секојдневан поддршка: прскање со 0.01ml/L (1ml/100L)
-Поливајте: 1.2мл на 4Л вода врз растенија, зеленчуци и цвеќе, еднаш неделно или месечно.

Градини (плодови, јатки, лозја):
Листно прскање: прскање со 1ml на 4L вода 
 
Хидропоника:
Додајте 1ml на 4L вода . За помали системи, ова е еквивалентно на 2.5ml на 40L вода
 
Подложени на стрес дрва:
Употребете раствор од 5ml на 4L вода.
 
Бонзаи:
Употребете 1.2ml на 4L вода