КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ПОЧВИ СЛАБО ЗБОГАТЕНИ ПОЧВИ Xpert Nutrients Light Mix 70L - слабо збогатена почва

Xpert Nutrients Light Mix 70L - слабо збогатена почва

Цена: 920.00ден
  • Код:
    3507
  • Тежина:
    16.500 кг

Light Mix е универзална почва за засадување и 'ртење семе. Се користи за секаков вид на растенија. Збогатена со минерали и хранливи материи, Light Mix овозможува оптимален развој на вашите растенија и квалитетна реколта. 

Light mix го содржи добро познатиот био-стимулант Elfer Bioroot, продукт кој е специјално дизајниран за да го стимулира растот на коренот. Elfer Bio-root значително го засилува кореновиот систем преку создавање на нови корени. Новиот коренов систем е поактивен и има поголем капацитет на апсорција.

Состав: Минерали и хранливи материи (Азот, Фосфор, Калиум, Магнезиум, Бакар, Железо, Манган, Молибденум, Бор и Цинк) агенти за задржување на влагата, Elfer Bioroot

30%  бел тресет
60% црн тресет
10% перлит
 
pH 6.0-6.5
EC 1-1.2

 

 

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови