Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА GENERAL ORGANICS СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Diamond Black 500ml - органски стимулатор за раст и цветање

Diamond Black 500ml - органски стимулатор за раст и цветање

Цена: 900.00ден
  • Код:
    352
  • Тежина:
    0.600 кг

Diamond Black е производ формулиран од хумусни киселини

 

Го забрзуваат внесот на хранливите материи низ секој дел од коренот на растението со природен процес наречен хелација. По транспортирањето во растителното ткиво Diamond Black го зајакнува растението и истовремено го охрабрува да расте побрзо и да даде поголем принос. Се состои од чисти лигнохумати и има исклучително висока содржина на активни хумати. Тие помагаат во внесувањето на хранливи материи, ги стимулираат почвените микроорганизми, ја подобруваат структурата на почвата, го зголемуваат капацитетот на буферот и ја намалуваат потрошувачката на вода.

Стимуланси за раст и цветање обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.

General Organics обезбедува целосен опсег на високо квалитетни растителни ѓубрива и додатоци во исхраната. Секој производ во редот овозможува да се збогати вашата градина.General Organics ја претставува нашата силна заложба за одржливост, квалитет и иновации.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Diamond Black  0.500ml

Апликација:

 

За сите растенија и сите фази на развој

За сите видови ѓубриво и за сите методи на одгледување

 

За почва и хидропоника - 4mL/L;

За листен спреј - 2mL/L