Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED HYDROPONICS OF HOLLAND ОСНОВНИ ЃУБРИВА Dutch Formula Grow/Bloom/Micro 500ml - минерално ѓубриво за раст и цветање

Dutch Formula Grow/Bloom/Micro 500ml - минерално ѓубриво за раст и цветање

Цена: 2,075.00ден
  • Код:
    30
  • Тежина:
    0.500 кг

Dutch Formula 1,2,3 0,5 L е комбинација од три производи:GROWBLOOM и MICRO. Тие заедно го исполнуваат природниот животен циклус на растението до плодот во 3 лесни чекори.

Трите специјализирани високо концентрирани хранливи состoјки за растенија Dutch Formula 1.Grow 2.Bloom 3.Micro ќе ви овозможат што е можно најперфектна хранлива „диета” за вашите растенија и врвен принос!

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Dutch Formula- 1,2,3 0,5L

За најдобри резултати:

Добро протресете пред употреба! Почнете да додавате Dutch Formula - Grow, потоа Bloom и на крај Micro. Измешајте го растворот по секој од овие чекори. Проверете ја pH вредноста на веќе измешаниот хранлив раствор пред наводнување (нивото на pH треба да биде помеѓу 5.8 - 8.0 за почвата и 5.8-6.8 за системот за хидропоника).

Нови продукти