Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ МИКРОСКОПИ Garden detecting loupe LED (40x) - лупа

Garden detecting loupe LED (40x) - лупа

Цена: 690.00ден
  • Код:
    2383
  • Тежина:
    0.100 кг

Оваа лупа е идеална за идентификување на штетници и болести на растенија

 

Овозможува јасна, остра, зголемена слика без искривување и има заштитна обвивка на леќите.

Карактеристики:
-Лесно се идентификуваат штетници, болести
-Овозможува фокусирано, оптимално осветлување
-Компактен и лесен дизајн
-LED светло
-Вклучува батерии
-Размер(преклопен) - 55x34x26mm
-Дијаметар на леќи - 25мм
-2бр. LED светлечка диода
-Батерии 3хLR927
-Зголемување - 40х

Вклучува водич за идентификација на инсекти и болести

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.