Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА GENERAL ORGANICS ОСНОВНИ ЃУБРИВА BioThrive Bloom 500ml - органско ѓубриво за раст

BioThrive Bloom 500ml - органско ѓубриво за раст

Цена: 690.00ден
  • Код:
    342
  • Тежина:
    0.600 кг

Bio Thrive е серија на ѓубрива создадени да ги задоволат сите комплексни потреби на вашите растенија во текот на секоја фаза на нивниот развој.

 

Нивните состојки се целосно органски, содржат растителни екстракти, алги и др. Био Thrive активно ја подобрува областа околу корените на растенијата преку хранење на микроорганизми кои живеат во хармонија со вашите растенија.Bio Thrive се идеални за сеkој вид растение.

 

BioThrive Bloom е создаден да помогне и да го подобри вегетативниот раст преку специфична диета која го поттикнува изобилниот развој на корените и лисјата. Преку правилна исхрана создаваме цврста основа за цветање. BioThrive Grow дава силен почеток на сите растенија. Погоден за хидропоника, аероника, кокос, биопоника и почва. 

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

 

- За млади растенија: 2,5 mL / 10 L

-За цветање од 10-20 mL / 10 L