Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

CO2 Дозер машина

Цена: 9,700.00ден
  • Код:
    331
  • Тежина:
    0.700 кг

Дозер машина. Работи со CO2 таблети. Поставете СО2 таблети на местата во машинката и подесете го интервалот, преку кој машината ги пушта во вашиот резервоар.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
CO2 Дозер машина