Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

HYGROMETER 03

Цена: 860.00ден
  • Код:
    2801
  • Тежина:
    0.176 кг

Со една точка на мерење

 
- Мери внатрешна / надворешна температура и внатрешна влажност на воздухот.
- Одржува вредности на минимум/ максимум на внатрешната и надворешната температура и влажноста на воздухот во затворената просторија.
- Со ° C и ° F вредности
- 12/24 часовен режим на вклучување
- Водоотпорна сонда за температура
- 1 ААА батерија (вклучена)
 
Спецификации:
- Температурен опсег -50 ° C ~ + 70 ° C (-58 ° F ~ + 158 ° F)
- Опсег на мерење на влажнноста 10% ~ 99% RH
- Точност на температура ± 1 ° C (1.8 ° F)
- Точност на влажност ± 5% RH
 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.