Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА HOUSE AND GARDEN СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ TOP BOOSTER 500ml - стимулатор за цветање

TOP BOOSTER 500ml - стимулатор за цветање

Цена: 790.00ден
  • Код:
    319
  • Тежина:
    0.600 кг

Top Booster создава оптичка суша, предизвикувајќи го растението "да мисли" дека се случила последната фаза од нејзиниот развој.

 

За да го осигура нејговиотт опстанок, растението ќе почне да ги обликува цветовите и плодовите за репродукција. По 3-4 дена, вообичаената шема за напојување треба да се обнови. Овој нагон ќе предизвика растението да формира цвеќиња и овошје, и ќе има време да расте поголеми плодови.

 

Top Booster е одличен стимулатор за цветање, дејствувајќи врз основа на калиум, фосфор и железо хелат. Овие елементи се важни за фазата на цветање. Калиум се користи за почеток на цветањето. Фосфорот го стимулира растот на плодовите и исто така игра важна улога во дишењето и асимилацијата на растението. Железо хелат обезбедува подобро боење на листовите.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
TOP BOOSTER 500ml - стимулатор за цветање

Аплицирајте Top Booster четири недели пред крајот на жетвата за 3-4 дена. Прво додадете примарна хранлива материја (на пример, Soil AgB, Hydro или Cocos). Уверете се дека резервоарот нуди правилна pH вредност и спроводливост на водата. Потоа додадете TOP BOOSTER или други стимуланси. Резервоарот е подготвен за прво напојување.

 

Предупредување: Никогаш не користете го Top Booster во исто време со РК13-14, Top Shooter или Shooting Powder.

 

Совет: Користете го Top Booster четири недели пред крајот на прибирање на приносот. Тогаш растението е најсилно и е подготвена да се движи од фазата на раст до фазата на цветање и обликување плодови. Сами одлучете кога да настапи цветањето! Погледнете ја успешната програма за раст. Количина: 150ml за 100l вода.

Нови продукти