Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА HOUSE AND GARDEN ОСНОВНИ ЃУБРИВА 1-COMPONENT SOIL 5L - минерално ѓубриво за раст и цветање

1-COMPONENT SOIL 5L - минерално ѓубриво за раст и цветање

Цена: 4,050.00ден
  • Код:
    308
  • Тежина:
    5.300 кг

HOUSE&GARDEN SOIL-1 е база на храна со уникатен состав.

 

Благодарение на употребата на висококвалитетни основни течности и минерали, храната се вари брзо и ефикасно. Хранливите материи од H & amp; SOIL 1 не содржат никакви агенси за отекување, а со тоа осигурува дека структурата на почвата е зачувана. Хранливите материи од SOIL 1 обезбедуваат одлична рамнотежа, обезбедувајќи оптимален раст и цветови тс цветање.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
1-COMPONENT SOIL 5L -  минерално ѓубриво  за раст и цветање

Додаток начин на употреба:

 

1-COMPONENT SOIL ги обезбедува вашите растенија со сите основни
минерали потребни за производство на големи култури со висококвалитетни ароми и вкусови.
 
 
Кога го подготвувате садот со хранлив раствор, прво наполнете го со две третини вода. Потоа додадете 1-COMPONENT SOIL и добро промешајте пред да додадете било какви стимуланси. Додајте, ако сакате, стимулатори за растење, коренови стимулатори или за цветање стимулатори и дополнете го садот до посакуваното ниво. Наместете ја pH вредноста за да одговара на растворот на хранливи материи.
((Почнете во циклусот на раст со 1,2 ЕС додека постепено ја зголемувате вредноста со следење на програмата до крајот на цветањето и завршите со ЕС од околу 2,0.)

Нови продукти