Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ПОЧВИ СИЛНО ЗБОГАТЕНИ ПОЧВИ Plagron RoyalMix 50L - силно-збогатена почва

Plagron RoyalMix 50L - силно-збогатена почва

Цена: 1,350.00ден
  • Код:
    302
  • Тежина:
    15.000 кг

Royal Mix е лесна, ефирна, почвена средина за одгледување, силно збогатена со целосно органски состав!

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

Plagron Royal-микс е смеша од најдобрите, внимателно одбрани видови тресет.Содржи различни видови влакна и перлит, што води до леснотија и високо ниво на кислород.Plagron осигурува моќен раст на растенијата и го зголемува задржувањето на вода. Plagron Royal содржи внимателно одбрана комбинација од органски ѓубрива, кои одговараат на сите растителни хранливи барања за целиот циклус.Plagron е уникатен, затоа што ѓубривата во него се ослободуваат точно кога растението има потреба од нив. Не додавајте ѓубриво првите 6 седмици.

EC: 1.8 - 2.2
PH 5.8 - 6.2

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Plagron RoyalMix 50L - силно-збогатена почва