Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА HESI ОСНОВНИ ЃУБРИВА Bloom Complex 10L - минерално ѓубриво за цветање

Bloom Complex 10L - минерално ѓубриво за цветање

Цена: 3,420.00ден
  • Код:
    251
  • Тежина:
    10.500 кг

Hesi Bloom Complex за фазата на цветањето

Hesi Bloom Complex ги набавува сите неопходни материи во квалитетен вид за време на цветањето на цветачките растенија. Освен на шеќерите (азот, фосфор, калиум, магнезиум, калциум, микроелементи и т.н.), Hesi Bloom Complex е збогатен и со важни елементи (аминокиселини и витамини) за развојот на стеблото и неговото максималното поттикнување за развој.

 

Резултатот е прекрасен расцут! Hesi Bloom Complex содржи и коректор за pH.

Нивото на водата се подесува на лесно кисела вредност. Околу оваа лесно кисела вредност, на растителните и хранливите материи се обезбедува една многу добра средина за развој на растението.

Bloom Complex не содржи непотребни влакна, тоа помага сосема да се абсорбира од растенијата. Микроелементите се стабилизираат комплексно на органски начин. Тие остануваат нa сите нивоа на pH, додека се во состојба да помагат за стабилизирањето на растителната средина. Производот содржи два вида азот – минерален и оргнски. Сето тоа, го запазува нивото на ЕС со висока ефективност и малку работа на хранливите материи. Додатоците Hesi, не сметаат на вредностите на ЕС, како што е со други марки хранливи материи за растенија.

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
 Bloom Complex 10L - минерално ѓубриво за цветање
Да не се предозира!
Начин на употреба: Се додава на водата за време на фазата на цветање.1L Hesi Bloom complex е доволен за 200L вода.50ml се доволни за 10L вода.
 

Нови продукти