Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА HESI СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Super Vit 100ml - витамини и аминокиселини

Super Vit 100ml - витамини и аминокиселини

Цена: 3,050.00ден
  • Код:
    243
  • Тежина:
    0.500 кг

Концентрирана смеса од 15 витамини и 10 аминокиселини, кој што го подобруваат метаболизмот и целата здраствена состојба на растението, за моќен раст и обилен цвет.

 

Погоден за сите растенија и сите методи на примена. Како е можно тоа? SuperVit е смеса од 15 витамини и 10 аминокиселини, кои имаат важна улога во растението. Витамините и аминокиселините (витални супстанции) се градивни елементи и биокатализатори во севкупниот метаболизам. Со SuperVit, растенијата добиваат важни хранливи материи во подготвена форма. Не е важно растението само да се бори да произведува неопходното, кое што во пракса не е доволно. Ова заштедува време и поголем дел од енергијата на растението, кое може да се потроши на начин кој му е многу покорисен.

 

Растенијата можат да бидат снабдени со такви компоненти од минерали, но со HESI SuperVit ќе го добиете во готова форма за апликација. Тоа заштедува време и енергија од онаа на растението. Енергијата на растението е поврзана со подобрувањето на растот и оптималниот и природниот отпор на растението. SuperVit активира двоен раст, како и хормони за раст, затоа е погоден за сите периоди од растечкиот циклус. Растенијата се поздрави кога SuperVit се грижи за нив! Производство на повеќе и повеќе моќни цветови!

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Super Vit 100ml - витамини и аминокиселини

Користење на SuperVit: SuperVit се користи низ целиот животен циклус на рестанието. Се меша со вода може и да се полива а може и да се прска .

Дозирање: 1 капка SuperVit на 4,5 L вода ( = 1ml за 45L )

Да не се предозира.
Погоден за сите растителни медиуми.

Нови продукти