Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ БАЛАСТИ МАГНЕТНИ ПРИГУШНИЦИ Tomax 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

Tomax 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

Цена: 4,150.00ден
  • Код:
    2769
  • Тежина:
    5.500 кг

Електромагнетски баласт за натриумови и метал-халидни сијалици

 

Овој баласт овозможува стабилизирање на излезната струја додека се обезбеди поголема стабилност на светлосниот тек и со тоа за подолг век на сијалиците. Затворен тип на тело за понатамошна изолација и безбедност.

 

Погоден за сијалици HPS и MH 600W.

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.