Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ТРИМЕРИ/НОЖИЦИ ТРИМЕРИ TRIMPRO Trimpro Automatik - автоматски тример

Trimpro Automatik - автоматски тример

Цена: 180,500.00ден
  • Код:
    23
  • Тежина:
    35.000 кг

Trimpro Automatik - автоматски тример

Опремен со моќен монофазен мотор, во комбинација со регулатори со променлива брзина, четири (4) монтажни ножеви за прилагодување на височината и кружна, херметичка структура која создава ефект на виорот, Trimpro Automatik е најбрз и најбезбеден начин за кастрење на вашите растенија .


За градинарски работи, извадете ги младите цветови од гранките, ставете ги во горниот сад на тримерот и нека Trimpro Automatik ја заврши работата.

ВНИМАНИЕ:


• Никогаш не ставајте ги прстите, ракавиците или другите делови од вашето тело во контакт со решетката или ножот.
• Никогаш не притискајте на решетката.
• Не користете ножици, ножеви или други алатки над мрежата.
• Заштитни очила и ракавици се потребни цело време.
Ракавиците мора да бидат цврсти така што да не паднат во отвори на решетката. Лабава ракавица е опасност.


Производителот не презема одговорност за оштетување на или од тримерот како резултат на несоодветна употреба или инсталација. Користете тримери според прописите и постојните закони.


ТЕХНИЧКИ ДЕТАЛИ:

РАЗМЕР:
Монтирана машина: 45.7 х 62.2 х 104.1 см
Опаковка: 55.8 х 55.8 х 60.9 см

МАТЕРИЈАЛ:
Рамка: Алуминиум
Решетка: Челик

РЕШЕТКА:
Trimpro Automatik (STD): Размер на отворите 6 мм

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Trimpro Automatik - автоматски тример