Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома УНИШТУВАЧИ НА МИРИСИ VAPORTEK Vaportek Maxi - ароматизер за јаки мириси

Vaportek Maxi - ароматизер за јаки мириси

Цена: 1,000.00ден
  • Код:
    223
  • Тежина:
    0.500 кг

Maxi е големиот брат на Mini, но со 4 клеточни мембрани

 

Поради поголема количина на активната супстанција може да се неутрализираат поголеми простории. Макси, исто така, може да се дозира со ротирачки, затворачки вентили и е прикачен на лента. Ефикасно до 60 дена по отворањето.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нови продукти

Најпродавани