Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ТРИМЕРИ/НОЖИЦИ ТРИМЕРИ TRIMPRO Trimbox - автоматски тример

Trimbox - автоматски тример

Цена: 45,220.00ден
  • Код:
    21
  • Тежина:
    6.000 кг

Trimbox  е машина за подкастрување на лисја

Лесно се вклопува на било која работна површина со прицврстувачи и стеги (вклучена), лесната конструкција е многу ефикасна и дава неверојатни резултати. Земете една гранка од свежо собрани растенија во вашата рака и преместете ја преку мрежата со движење напред и назад, а во исто време замав помеѓу твоите прсти.

ВНИМАНИЕ:


• Никогаш не ставајте ги прстите, ракавиците или другите делови од вашето тело во контакт со решетката или ножот.
• Никогаш не притискајте на решетката.
• Не користете ножици, ножеви или други алатки над мрежата.
• Заштитни очила и ракавици се потребни цело време.

Ракавиците мора да бидат цврсти така што да не паднат во отвори на решетката. Лабава ракавица е опасност.

Производителот не презема одговорност за оштетување како резултат на несоодветна употреба или инсталација. Користете тримери според прописите и постојните закони.


ТЕХНИЧКИ ДЕТАЛИ:

РАЗМЕР:
Машина: 21.8 см (диаметър) x 23.3 см
Пакување: 30.4 см х 22.8 см х 25.4 см

ТЕЖИНА:
Приближна тежина: 6.5 кг

МАТЕРИЈАЛ:
Материјал на цилиндерот: PVC.
Материјал на решетката:Алуминиум

ИЗБОР НА РЕШЕТКИ:
Избор 1: Trimbox Голем (STD): Големи отвори само 11 мм
Избор 2: Trimbox Мал: Мали отвори само 8 мм

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Trimbox - автоматски тример