Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА HESI ОСНОВНИ ЃУБРИВА TNT Complex 1L - минерално ѓубриво за растење

TNT Complex 1L - минерално ѓубриво за растење

Цена: 830.00ден
  • Код:
    207
  • Тежина:
    1.150 кг

TNT Complex е ѓубриво ориентирано кон растењето со 100% органски азот - за пониски EC вредности.

 

Hesi TNT Complex е многу моќно ѓубриво кое истовремено е доволно мек кон растенијата. Азотот в TNT е 100% органски. Органските азотни соединенија немаат вредност за ЕС, бидејќи тие не се соли, но содржат голем процент азот, што нуди идеални услови за одгледување на помладите растенија, со најмалку соли. TNT Complex е со ниска вредност на ЕС и висок степен на ефективност. TNT Complex ги содржи сите важни елементи (витамини, аминокиселини, активни растителни шеќери), што гарантира успешен развој.

 

Растителната нега на TNT Complex, помага за развој на поголем број и богати плодови на растението. Во никој случај да не се предозира, во спротивно растението ќе стане премногу високо и коренот ќе употреби премногу енергија за израснувањето, што ќе го истошти растението пред да даде род. Енергијата на растението треба да е непосредно меѓу корените и врвовите, рамномерно до крај на циклусот.

Збогатен со основните витамини, микроелементи, аминокиселини и шеќери за побрз и квалитетен рас. Растенијата стануваат живи, силни и разгранети, со здрава и полна зелена боја.

100% органски производ. Идеален додаток за одгледување на растенија. 

Почвата ја задржува водата и хранливите состојки подолго од неопходното, како резултат на тоа се натрупуваат многу неискористени материјали. Hesi  не содржи  влакна и е богата на биолошки храни, така да неговото непримање од почвата би било невозможно.

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
 TNT Complex 1L - минерално ѓубриво за растење
Дозирање: 50ml/10L
За многу млади растенија и растенија мајки: 25ml/10L
Одговара за растителни средини Soil и Coco.
Начин на употреба: Се додава на водата за време на растењето.

 

Нови продукти