Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА BIOBIZZ Biobizz Starter Pack

Biobizz Starter Pack

Цена: 4,110.00ден
  • Код:
    202
  • Тежина:
    3.000 кг

Сите потребни ѓубрива и адитиви, да стартувате со производи на Biobizz за добра и квалитетна култура.

Biobizz Starter Pack е гаранција за добивање одлични резултати во одгледувањето на растенија. Со купување на Biobizz Starter Pack, ќе ја зачувате цената на одделни производи!

Комплетот содржи:

- Bio Grow 1L

- Bio Bloom 1L

- Top Max 500ml

- Bio Heaven 250ml

- Root Juice 250ml

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.