Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Hygrozyme - ензимски додаток

Цена: 2,420.00ден
  • Код:
    197
  • Тежина:
    0.500 кг

Hygrozyme е производ што е резултат на над 10 години работа во областа на биотехнологијата.

Ензимската формула на Hygrozyme се чува во тајност. Развиена е врз основа на патентиран процес на био-ферментација користен од сите природни состојки кои одржуваат поволна микрофлора на почвата, слободни ензими и сложени синџири на аминокиселини. Според развивачите на производи Sipco Industries, Hygrozyme е „најголемиот напредок во градинарството во последната деценија“.

Ги опфаќа сите предности и можности што ги нудат други ензимски производи на пазарот, додавајќи многу поголема вредност и квалитет. И сето тоа - во моќна формула. Опипливите резултати со употреба на Хигрозим се силна отпорност на растенија и имунолошки систем, висок статус на живот и обилна жетва

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Hygrozyme - ензимски додаток

 100% органски, без бактерии, уникатен комплекс од компоненти и  ензимска формула. Единствен во својот вид, во светот!

Hygrozyme е лесен за употреба, безбеден и нетоксичен. Секогаш се меша со вода, и се прменува на начин на кој имате потреба. Неутрален  кон сите градинарски производи органски или неоргански, така да може да се користи без проблем.

МОЖЕ ДА БИДЕ ИСКОРИСТЕН  ВО СИТЕ ЕТАПИ ОД РАЗВОЈОТ И ПРЕД ТОА.

-размножување, цветање и скоро до прибирањето на плодот (две недели пред тоа). За да добиете подобри  резултати се препорачува да се користи Hygrozyme со секое поливање.

Што може да направи Hygrozyme за Вашето растение? Повеќе од колку што мислите!

Со користењето на Hygrozyme растението ќе си ги набави следните бескрајни предности:

- Растението ќе има побрз циклус на растење!
- Hygrozyme ќе го зголеми значително плодот
- Растенијата ќе бидат поздрави и квалитетни
- Помага да растат поздрави и посилни корени
- Ќе го зголеми обемот и зеленилото на цветот
- Растенијата ќе можат да имаат корист од подобрувањето  на здравјето на почвата и микробната работа
- Растенијата ќе имаат повеќе хранливи материи
- Hygrozyme ќе го намали ризикот од загуба на реколтата
- Hygrozyme делува анти-стресно
- Побрзо ги разградува мртвите обвивки
- Hygrozyme ќе помогне за прием на хранливите материи полесно и побрзо
- Тоа ќе помогне за спречување и борба со болестите
- Ќе ја намали содржината на конкурентни материи  (како алги)
Ќе го продолжи рокот на траење
- Hygrozyme помага за сочувување на отсечените цвеќиња, да виреат подолго време.

ЗАПОМНЕТЕ! Hygrozyme не убива ништо. За да биде поефективен треба да се користи пред мртвата материја да се развие и да се “фати” врз површини.

Затоа што Hygrozyme е единственото познато на пазарот решение, кое може да се користи во врска со воден прекис со милиони делови од 1-2% раствор, некои ја користат оваа комбинација за да ги чисти и стерилизира корените.

НАЧИН НА УПОТРЕБА ВО СИТЕ ЕТАПИ НА РАЗВОЈ:

 Користење од почетокот до крајот на циклусот на раст: 2 - 2.5мл на 1л
 Разбивање на мртвите корени, за подмладување на почвата: 2.5 – 3.75мл на 1л
 Запазување на чисти корени во хидропоната стаклена градина: 2 – 2.5мл на 1л
 За големи коренови системи: 2 – 2.5мл на 1л
 Го забрзува растењето веднаш по поникнувањето на семињата: 1.5мл на 1л
 
Се користи како чистач на лисјата, за да потпомага на запирањето на развојот на листните заболувања (т.е. брашнеста мувла) 1.5мл на 1л 
25-50% заштедува време (п-краток циклус на растење)