Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ПОЧВИ КОКОСОВИ ПОЧВИ UGRO Small 11L - кокосова плочка

UGRO Small 11L - кокосова плочка

Цена: 210.00ден
  • Код:
    2011
  • Тежина:
    0.650 кг

Ова е 650 грама пресувана и дехидрирана кокосова плочка со мала содржина на влакна. Само со 4 литра вода, добивате до 11 литра висококвалитетен кокосов субстрат. Идеална средина за едносезонски култури, одгледувани внатрешно и надворешно.Подлогите се мијат со мека вода и се буферирани. Тие содржат природна триходерма.

   

 

Структура Состав pH EC (1:1,5) Капацитет на
задржување на водата
Обем Нето тежина
Standard Кокосов тресет со висока концетрација на влакна 5,5-6,5 <0,6 mS/cm 910% 11 L = 3 gal 650 g
 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
UGRO Small 11L - кокосова плочка

Нови продукти