Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КОМПЛЕТИ "CAN 350" - комплет вентилација за оранжерија

"CAN 350" - комплет вентилација за оранжерија

Цена: 8,920.00ден
  • Код:
    1993
  • Тежина:
    4.500 кг

Комплетот "Can 350" ги вклучува основните елементи на еден вентилационен систем - вентилатор и филтер. По желба кон комплетот може да биде додаден воздуховод тип Sonodec Ф127 х 2метра - за да ја искористете оваа опција, молиме оставете коментар кон нарачката. Комплетот одговара за просторија со големина до 2,80кв.м.

Содржи:

  • излезен вентилатор Can Fan Ф125 / 350 m3/h
  • филтер Can Lite Ф125 / 425 m3/h
  • кабел со приклучок

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.