Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ПОЧВИ СЛАБО ЗБОГАТЕНИ ПОЧВИ BioBizz Light Mix 50L - слабо-збогатена почва

BioBizz Light Mix 50L - слабо-збогатена почва

Цена: 1,000.00ден
  • Код:
    194
  • Тежина:
    15.200 кг

Light-Mix е идеален субстрат за органски земјоделски производители, кои сакаат да имат контрола над растењето на нивните растенија, преку примена на течни ѓубрива (од самиот почеток).

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

За секој вид растение, вклучително и за тешки хранилки, поголеми количества ѓубрива можат да се даваaт ако е неопходно, без страв од претоварување на почвата и причинувајќи прекумерно израсходување на хранливи материи.

EC: 1.2 
PH 6.1 - 6.3

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
BioBizz Light Mix 50L - слабо-збогатена почва

Нови продукти