Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Либра Хидро Бокс

Цена: 620.00ден
  • Код:
    19
  • Тежина:
    0.500 кг

Либра Хидро Бокс се направени за да се сместат блокови за одгледување и кокос.

Изработени се со тешки пластични маси кои се многу долготрајни! Тие се опремени со цевки за вода за одвод на вода, кои можат да се поврзат со главната цевка или може да истекуваат директно во каналот. / m2.

  • 102cm x 10 cm x 18 cm 
  • канализација
Хидропоника - системи се земјоделски системи кои користат само за хидро камчиња-подкрепувачи за раст. Не е потребна посебна почва или камен. Корените се развиваат во мешавина на воздух и вода, па хидрокултурите не се соочуваат со нивните вообичаени проблеми.

Во комбинација со специјални додатоци за хидропоника, овие системи помагаат да се произведе многу добар принос и да расте брзо. Xидропонските системи заземаат малку вода и ѓубрива, тие се многу економични и еколошки! Всушност, Aguasystems се состои од два сада сместени еден во друг. Во горниот сад, растението е засадено во хидрографовите, додека на дното корените се прскаат со раствор од вода и ѓубриво за да се обезбеди комбинација на вода, ѓубриво и воздух.
 

Со помош на контролор, можно е да се поврзат неколку аква системи и водни фарми.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Либра Хидро Бокс

Нови продукти