Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА HESI СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Phosphorus Plus 5L - стимулатор на цветање во земја(почва) како медиум

Phosphorus Plus 5L - стимулатор на цветање во земја(почва) како медиум

Цена: 1,870.00ден
  • Код:
    191
  • Тежина:
    5.500 кг

HESI Fosfor plus, како и Bloom complex ги задоволуваат зголемените потреби на растенијата од фосфор и калиум во текот на последните фази на цветањето.

 

Производот гарантира изобилно образување на големи цветови. За време на цветањето, растенијата имат зголемена потреба од фосфор и калиум. Фосфорот е за подобар и квалитетен цвет, а фосфорот обединет со калциумот, помага за побрзот и квалитетно достигање на корисни супстанции до врвовите на растението. Благодарение на искористувањето на високо квалитетни состојки, на растенијата сите супстанции што им се достапни. Hesi Fosfor plus е подобен за користење и при  фосфорен и калиумов дефицит.

 

Го подобрува формирањето на цвет!Зајакнување на цветовите и цветањето како такво!

Hesi Fosfor Plus е погоден за користење преку втората половина од фазата на цветање.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Phosphorus Plus 5L - стимулатор на цветање во земја(почва) како медиум
Начин на употреба: Се додава во вода во текот на втората половина од цветањето со Hesi Bloom Complex.
Дозирање: 25ml/L
N-P-K вредност:0-7-5

Нови продукти