Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

POWER Zyme 1L - ензимни додатоци

Цена: 1,250.00ден
  • Код:
    186
  • Тежина:
    1.150 кг

Ензимен екстракт за растенија.

Го отстранува отпадот од целулоза од растителната средина. Обезбедува чисти растенија богати. Ги зајакнува растенијата и промовира корени за побрз раст. Ја подобрува микрофлората и ја зголемува отпорноста од болести. HESI POWER Zyme е екстракт од специални микроорганизми, кои преовладуваат во чиста форма.

Колку побрзо се зголемува еден корен, толку побрзо коренот станува зрел со главниот синџир на исхрана, главните клетки се состојат од целулоза. Целулозата може да се уништи само со специјални супстанции, бидејќи е создаден финален производ од него  активна гликоза. Корените користете го овој шеќер како извор на енергија.. 

Во природата постојат специални микроорганизми, главно габички, како за распаѓање на растителни влакна се користат специфични ензими.Hesi Powerzyme е еден од тие специализирани микроорганизми и ензими, при тоа во чист вид. Големото предимство на чистите ензими е, што не е дозволено изобличување на здравјето на фауната од туѓа почва, микроорганизмите го прават тоа. Со редовна употреба, Hesi PowerZyme помага да се елиминираат сите извори на гниење.

Што се ензимите, сепак? Ензимите се протеински молекули, кој што работат како катализатори во метаболизмот, за секоја задача има посебен вид на ензим.

Ензимите се мали независни елементи:

- Тие дејствуваат самостојно, назависно од клетките, вклучително и екстрактите.
- Тие остануваат непроменети долго време и нивната функција може да се повторува неколку пати (понекогаш тоа тра и неколку денови во дадени моменти) додека не бидат истрошени. Ете затоа Hesi PowerZyme често се користи за добивање на растителна средина во одлична состојба.

 

Старите клетки се отстрануваат и се заменуваат со нови. Гнили делови од растението троши кислород за тоа Hesi PowerZyme се со кислород како основна состојка, осигурува постојана сигурност на растението, вистинско прецизно количество кислород и и го пази растението од стресови.Hesi PowerZyme e погоден за растителната средина на секое растение, од секоја една етапа од развитокот и од состојбата во која е моментално. 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
 POWER Zyme 1L - ензимни додатоци

Начин на употреба: 2мл/ на литар вода од хранливиот раствор

Најмалку еднаш седмично во вода или се се користи по шема направена од фирмата Не се вбризгува.

Состав: над 20% целулоза,извлечена од габата Trichoderma viride