Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Комплет за наводнување: GIB Irrigation kit, professional

Цена: 12,110.00ден
  • Код:
    18
  • Тежина:
    10.000 кг

Комплет за наводнување

- резервоари, саксии 90L
- Дигитален тајмер
- Пумпа за спојување за VIP-Pump
- PVC-цевка  32 х 1,8 mm, 3 м 
- Dummy Свети, 100 ЕЕЗ. 7.6 / 20 cm WW конец, приклучок за дупки во PVC цевки
- Jet дистрибутер со 8 x 1 m црева за капење
- Прав конектор 32 mm - 32 mm
- PVC "лактот", 32 мм - 32 mm
- PVC капаче, 32 мм
- PVC - поврзан адаптер 3/4 "(Ext.Thr.) Х 32 mm, 16 бара
- Tangit лепило 250 мл)
- Потопување на пумпата, 7000 L / ч, 400 W, 1 "висина на пумпата 8 m
L23/69 Кутија, 785 х 585 х 505 mm

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Комплет за наводнување: GIB Irrigation kit, professional