Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
 •      

GIB Drip Feed систем за напојување за 40 растенија

Цена: 4,150.00ден
 • Код:
  17
 • Тежина:
  0.500 кг

Идеален за конструирање на домашно направени хидропонски комплети и системи.

 

Висината на вшмукување на водата може да биде максимум. 0,5 m и хоризонталното растојание до растенијата може да биде максимум 1 m. Можете да ја користите вклучената пумпа во слатка или морска вода, како биолошки циркулатор на филтерот. Пумпата мора да биде потполно потопена во водата за да се достигне максималниот дијаметар на водниот млаз. Пумпата е опремена со долг кабел долг околу 1,80 m долг H03VVH-2F во согласност со CE.

Систем за наводнување 40: 

 • за мала плоштина
 • идеален за 40 растенија
 • висина на вшмукување- 0.8m
 • пумпа 800L/h
 • инјектори за наводнување - 40бр. x 1m

 

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.