Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ Hammerhead PK 4-10 5L - стимулатор за цветање

Hammerhead PK 4-10 5L - стимулатор за цветање

Цена: 3,285.00ден
  • Код:
    1738
  • Тежина:
    5.250 кг

Advanced Nutrients Hammerhead е модерна алтернатива на стандардните бустери за цветање РК. Тој тип бустери првично биле измислени многу одамна, главно за земјоделството (во селата) употреба на отворено, каде што фосфорот брзо се измива од почвата.

Во одгледувањето во затворен простор, ова не се случува и затоа идеалниот однос на P и K е различен. Advanced Nutrients го патентираа Hammerhead, така што е создаден да го има идеалниот сооднос на P и К за внатрешно одгледување. Hammerhead на овие два елемента им гарантира на сите одгледувачи кој би го користеле овој препарат оптимално покачување на цветовите без да биде специално негувани или пак да 'изгорат' вашите растенија.

Hammerhead исто така содржи и други различни состојки, од кои што вашите растенија имаат потреба, а тоа се магнезиум, кој што повеќето РК бустери не го содржат. Пробајте го Hammerhead наместо обичните бустери PK бустер и после тоа ќе ја воочите разликата на вашите растителни култури и по односот на мирисот и по однос на вкусот а најмногу по количината на вашата бербата.
 

Ве замолуваме да имате во предвид, дека Hammerhead не е дел од серијата "рН perfect" на Advanced Nutrients и ако го користите ќе треба да внимавате, т.е да го изрегулирате рН вредностите во вашиот резервоар на хранливи супстанци.

 

Стимулаторите за раст и цветање осигуруваат дополнителна доза од корисни соединенија и микроелементи кон основната храна (основното ѓубриво). Тие се важен дел од една програма за исхрана, бидејќи ја надополнуваат и благодарение на тоа се добиваат одлични резултати.

 

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Hammerhead е за употреба во сите видови на хидропониски системи, почва, аероника, EBB / Flow системи

Начин на дозирање: Савете 2 ml/L хранлив раствор, од 2-рата до 6-тата недела како цветен бустер/стимулатор или користете го  првите 2 седмици од циклусот на цветање - како самостоен PK бустер. Измешајте го добро пред употреба и не заборавајте на вредностите на рН во зависност од медиумот во кој што одгледувате. 

Advanced Nutrients Hammerhead NPK: 2-4-10