Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

Аналоген тајмер

Цена: 400.00ден
  • Код:
    169
  • Тежина:
    0.500 кг

Аналоген тајмер за автоматско управување на уреди во домаќинството, грејни системи, осветлување.

 

Ја вклучува и исклучува поврзаната опрема (лампа, пумпа, резервоар за вода греач).Може да биде програмиран на интервали.

Тестерите се важни мерни инструменти во градинарството.Во оваа категорија ќе најдете тестери за различни намени.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нови продукти

Најпродавани