Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

GIB Drip Feed систем за напојување за 20 растенија

Цена: 3,110.00ден
 • Код:
  16
 • Тежина:
  0.500 кг

Идеално за конструирање на на домашно направени хидропонски комплети и системи.

 

Висината на вшмукување на водата може да биде максимум. 0,5 m и хоризонталното растојание до растенијата може да биде максимум 1 m. Можете да ја користите вклучената пумпа RP PUMP во слатка или морска вода како циркулатор на биолошки филтер. Пумпата мора да биде целосно потопена во водата за да се достигне максималниот дијаметар на водниот млаз. Пумпата е опремена со долг кабел од приближно 1.80m H03VVH-2F во согласност со CE.

 Напојувачки систем 20:

 • за мали места со помала плоштина 
 • идеална за 20 растенија
 • максимална височина на засмукване 0,5 м 
 • пумпа 400L/h
 • инјектори за напојување - 20бр.x 1m
 • максимално хоризонтално напојување 1 м

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GIB Drip Feed систем за напојување за 20 растенија

Нови продукти