Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ФОЛИИ ECO дијамантска рефлектирачка фолија - 1м

ECO дијамантска рефлектирачка фолија - 1м

Цена: 250.00ден
  • Код:
    159
  • Тежина:
    0.500 кг

Дозволува зголемување на рефлексијата на светлината, така што истовремено обезбедува една безбедна и сигурна срединаа за одгледување.

 

Со PET покривало за заштита против корозија. Безбеден за храна. Безбеден за растенијата, производ. Не пропушата гасови.

 

ВНИМАНИЕ:  Eco сребрнеста-бела фолија содржи слоеви од чист алуминиум, што може да ги блокира сигналите или инхибира пооделно, мобилни телефони, радио и безжични широкопојасни сигнали, од зони или објекти, кои се опфатени / покриени со овие производи.

Поставата на фолија е идеална опција за рамномерно ширење на светлината во внатрешноста. Функција на фолијата е да се шири / размножува светлината и да се избегнат жариштата.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
ECO дијамантска рефлектирачка фолија - 1м