Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ФОЛИИ ECO дијамантска рефлектирачка фолија - 30м

ECO дијамантска рефлектирачка фолија - 30м

-15%
Цена: 6,375.00ден
Ценовник: 7,500.00ден
Попуст: 1,125.00ден (15.00%)
  • Код:
    158
  • Тежина:
    0.500 кг

 Дозволува зголемување на рефлексијата на светлината, така што истовремено обезбедува една безбедна и сигурна срединаа за одгледување.

 

Со PET покривало за заштита против корозија и абење. Безбеден за храна. Безбеден за растенијата, производ. Не пропушата гасови.

 

ВНИМАНИЕ:  Eco сребрнеста-бела фолија содржи слоеви од чист алуминиум, што може да ги блокира сигналите или инхибира пооделно, мобилни телефони, радио и безжични широкопојасни сигнали, од зони или објекти, кои се опфатени / покриени со овие производи.

Поставата на фолија е идеална опција за рамномерно ширење на светлината во внатрешноста.Функција на фолијата е да се шири / размножува светлината и да се избегнат жариштата.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.