Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА HESI СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Phosphorus Plus 1L - стимулатор на цветање во земја (почва) како медиум

Phosphorus Plus 1L - стимулатор на цветање во земја (почва) како медиум

Цена: 660.00ден
  • Код:
    142
  • Тежина:
    1.150 кг

HESI Fosfor plus, како и Bloom complex ги задоволуваат зголемените потреби на растенијата од фосфор и калиум во текот на последните фази на цветањето.

 

Производот гарантира изобилно образување на големи цветови. За време на цветањето, растенијата имат зголемена потреба од фосфор и калиум. Фосфорот е за подобар и квалитетен цвет, а фосфорот обединет со калциумот, помага за побрзот и квалитетно достигање на корисни супстанции до врвовите на растението. Благодарение на искористувањето на високо квалитетни состојки, на растенијата сите супстанции што им се достапни. Hesi Fosfor plus е подобен за користење и при  фосфорен и калиумов дефицит.

 

Го подобрува формирањето на цвет!Зајакнување на цветовите и цветањето како такво!

Hesi Fosfor Plus е погоден за користење преку втората половина од фазата на цветање.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Начин на употреба: Се додава во вода во текот на втората половина од цветањето со Hesi Bloom Complex.
 
Дозирање: 25ml/L
N-P-K вредност:0-7-5