Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ Diamond 600W - рефлектор за сијалица 600W

Diamond 600W - рефлектор за сијалица 600W

Цена: 6,740.00ден
  • Код:
    139
  • Тежина:
    3.000 кг

Рефлектор Diamond 400W

 

Рефлекторите Diamond се резултат од 15 годишно искуство во гровингот. Фотометрично лаборатиско истражување откри дека дијамантските рефлектори произведуваат среден интензитет на светлината до 50% повеќе во споредба со конвенционалните рефлектори. 

 

Diamond Reflector е оптимизиран за употреба со 600W или 1000W сијалица со покривна површина од 1,2 m2 (квадратни метри) и височина на монтирање 30-50см над врвовите на вашето растение. 

 

- Одговара за 600 вати - 400 вати HID сијалица 

- Може да го зголеми приносот до 50% 

- Уникатна форма на дијамант

 

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Diamond 600W - рефлектор за сијалица 600W

Нови продукти