Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ЦИРКУЛАЦИОНИ ВЕНТИЛАТОРИ High Pro Clip Fan - вентилатор за циркулација на воздух

High Pro Clip Fan - вентилатор за циркулација на воздух

Цена: 1,040.00ден
 • Код:
  1416
 • Тежина:
  0.800 кг

Овој вентилатор е мал, но компактен и лесен за инсталирање. Дијаметарот му е : 15 cm и има 2 брзини на работа. Може да се прилагоди и да се постави вертикално и хоризонтално. Брзината на вентилаторот се контролира со помош на прекинувачот. Протокот на воздухот може да се прилагоди нагоре или надолу со олабавување на аголот за прилагодување на зглобот. Насоката на протокот на воздухот може да се прилагоди со вртење на ротирачкиот зглоб.

 

 • Моќност: 15W

 • Моторот е од материјал: бакар

 • фреквенција: 50Hz

 • Воздушен проток: 200m3/h

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата.

Целта на циркулационите вентилатори е да го циркулираат воздухот во просториите за одгледување, со што ќе се обезбеди движење на свеж воздух и негова добра размена.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
High Pro Clip Fan - вентилатор за циркулација на воздух