Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ Diamond 400W - рефлектор за сијалица 400W

Diamond 400W - рефлектор за сијалица 400W

Цена: 4,150.00ден
  • Код:
    138
  • Тежина:
    1.800 кг

Рефлектор Diamond 400W

 

Рефлекторите Diamond се резултат од 15 годишно искуство во гровингот. Фотометрично лаборатиско истражување откри дека дијамантските рефлектори произведуваат среден интензитет на светлината до 50% повеќе во споредба со конвенционалните рефлектори. 

 

Овој рефлектор ја концентрира светлината рамномерно по површината на 100см х 100см и е предодреден за 250 и 400W сијалици.

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Diamond 400W  - рефлектор за сијалица 400W

Нови продукти