Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ФОЛИИ Двострана црно-бела фолија - 1м

Двострана црно-бела фолија - 1м

Цена: 140.00ден
  • Код:
    134
  • Тежина:
    0.500 кг

Двослојна фолија за растење.

Белата за зголемување на светлината во просторијата за одгледување, Црната за намалување на надворешната светлина. Безбедно за храна.Безобедно за растенија.Гарантирано не пропушта гасови.

Димензии: 2 метри широчина 

Поставата на фолија е идеална опција за рамномерно ширење на светлината во внатрешноста.Функција на фолијата е да се шири / размножува светлината и да се избегнат жариштата.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.