Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ПОЧВИ СИЛНО ЗБОГАТЕНИ ПОЧВИ Plagron Grow mix 50L - збогатена почва

Plagron Grow mix 50L - збогатена почва

Цена: 1,200.00ден
  • Код:
    132
  • Тежина:
    15.200 кг

Grow-Mix е готова за користење почвена смеса, која е претходно збогатена!

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

Plagron Grow-микс е смеса од најдобрите, внимателно одбрани видови ѓубрива! Таа содржи различни видови влакна, што води до леснотија и ниво на кислород, што може да се очекува само од Plagron. Присуството на множество уникатни компости од калифорниски црви осигурува силен раст на растенијата и го зголемува задржувањето на вода.Таа содържи (во ред со други нешта) бел тресет, Балтички тресет, фрагменти од ирски бел тресет, тресетен мов, црн тресет, ѓубриво калифорниски црви, органски ѓубрива и др.Високо-квалитетни бели тресетни смеси се употребуваат за гарантирање на леснотијата на средината.Содржиа ѓубрива за првите 2 седмици.

EC: 1.5
pH 5.9 - 6.2

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Plagron Grow mix 50L - збогатена почва